ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλοννήσου ο Παναγιώτης Τσουκανάς

υποψήφιος-δήμαρχος-αλοννήσου-ο-παναγ-544545

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλοννήσου γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Κ. Τσουκανάς με ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες του νησιού.

Ο Παναγιώτης Κ. Τσουκανάς είναι νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου και έχει ενεργό δράση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου.

Στην ανοικτή επιστολή του προς τους δημότες της Αλοννήσου αναφέρει τα εξής:

“Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Αλοννήσου,

Σας ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αλοννήσου στις εκλογές της 26ης Μαΐου! Το πράττω κατόπιν πολλής σκέψης, με ωριμότητα και ευθύνη, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μου τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, τις μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές που μπορούν να δημιουργηθούν για το νησί μας, τη βούλησή μου να προσφέρω με νέες ιδέες και σκληρή δουλειά, με μεράκι και ανιδιοτέλεια στον τόπο.

Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε πολύ καλά τόσο μέσα από την ενασχολησή μου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου όσο και μέσα από την τετραετή θητεία μου στη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ ότι έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα από κοινές προσπάθειες, πρωτοβουλίες και δράσεις.

Με απώτερο σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου τόπου μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε τους θεμέλιους λίθους για ένα Δήμο ανθρώπινο, φιλικό, σύγχρονο με κοινωνική, περιβαλλοντική, πολιτιστική κι αθλητική δράση.

Πορευόμενοι με όραμα, ανιδιοτέλεια, αγάπη σε συνδυασμό με σκληρή και συλλογική δουλειά θα δημιουργήσουμε μια νέα δυναμική στον τόπο μας!

Συμβάλλουμε όλοι μαζί ώστε η Αλόννησος να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη, στον πολιτισμό, στον τουρισμό και σε κάθε τι καινοτόμο.

Με τα νέα δεδομένα του νόμου Κλεισθένη, θεωρούμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε την απλή αναλογική και χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι να αναδείξουμε νέα πρόσωπα και νέες δυναμικές στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του Δήμου Αλοννήσου.

Με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνουμε μια σημαντική πολιτική ευθύνη, να οδηγήσουμε τον Δήμο μας όλοι μαζί εκεί που του αξίζει! Ακόμη πιο ψηλά!

Στην προσπάθειά μας αυτή ζητάμε τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων όσων αγαπάνε την Αλόννησο, όσων τη βάζουν πάνω απ όλα μακριά από μικροπολιτικές, πελατειακές σχέσεις και προσωπικά συμφέροντα.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε,

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου