ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αίτημα για δημιουργία παραρτήματος του Επιμελητηρίου στη Σκιάθο

αίτημα-για-δημιουργία-παραρτήματος-τ-538384

Εξέφρασαν επιχειρηματίες των Σποράδων στο πρόσφατο Open Tourism

Το αίτημα των μελών για τη δημιουργία παραρτήματος του Επιμελητηρίου στην Σκιάθο, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι επιχειρήσεις των νησιών, μεταφέρθηκε στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Νίκο Μαυροφώτη, ο οποίος παρευρέθηκε στο 1ο Open Tourism Σποράδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου στη Σκιάθο. Το αίτημα θα τεθεί υπ’ όψη της Διοικητικής Επιτροπής σε επόμενη συνεδρίαση, ενώ σύντομα θα εξεταστούν από κοντά όλα τα αιτήματα των επιχειρηματιών των Β. Σποράδων.

Ο κ. Νίκος Μαυροφώτης, εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο 1ο Open Tourism Σποράδων, μεταφέροντας στο χαιρετισμό του εκ μέρους του προέδρου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, τη στήριξη του Φορέα σε πρωτοβουλίες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και στοχεύουν στη βελτίωση των εξωστρεφών χαρακτηριστικών της, με απώτερο στόχο, φυσικά, την ανάπτυξη μέσω του Τουρισμού, που αποτελεί το «ισχυρό χαρτί» της περιοχής στην κρίση.

Ο ίδιος, έγινε αποδέκτης του αιτήματος των μελών του Επιμελητηρίου που ζητούν να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας παραρτήματος στη Σκιάθο. Το παράρτημα αυτό, όπως ειπώθηκε κατά τις συνομιλίες που έγινε, όχι μόνο θα εξυπηρετεί άμεσα τις επιχειρήσεις και θα δίνει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως από την απουσία βασικών υπηρεσιών, αλλά επιπλέον θα αποτελεί το βασικό φορέα υποδοχής των φυσικών φακέλων των επιχειρήσεων.

Το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα στη Διοικητική Επιτροπή, η οποία πολύ σύντομα σε ανοιχτές συνεδριάσεις που θα πραγματοποιήσει και στα τρία νησιά, θα ακούσει από κοντά τις αγωνίες και τα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου