ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εξασφάλισε το γιορτινό τραπέζι ο μεγάλος ευεργέτης της Σκιάθου

εξασφάλισε-το-γιορτινό-τραπέζι-ο-μεγά-527847

Ο Γεώργιος Αλεξανδρίδης, μεγάλος ευεργέτης της Σκιάθου, στάθηκε και πάλι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

Σε μία ακόμη σημαντική χορηγία, αφού εξασφάλισε το πασχαλινό τραπέζι σε όσους είχαν ανάγκη στη Σκιάθο, προχώρησε ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης, επίτιμο μέλος του Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Ο κ. Αλεξανδρίδης επανειλημμένα έχει στηρίξει σημαντικές δράσεις του Συλλόγου, όπως η δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στον Δήμο Σκιάθου, η διοργάνωση συμποσίου με την Εθνική Λυρική Σκηνή, η επένδυση της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου του Δήμου, η δωρεά γεννήτριας στη Μονή Εικονίστριας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, εξασφαλίζοντας κάθε χρόνο το γιορτινό τραπέζι, Χριστούγεννα και Πάσχα, σε περισσότερες από 80 οικογένειες, αλλά και μεριμνώντας για την υγεία τους, με πιο πρόσφατη την κάλυψη πέντε απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, ανήλικου μέλους άπορης οικογένειες που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Συστηματικά τα τελευταία χρόνια δωρίζει μεγάλη ποσότητα καυσίμων, με πιο πρόσφατη αυτή του περασμένου Δεκεμβρίου 7.450 λίτρων για τις ανάγκες, εκκλησιαστικών, υπηρεσιών, δημοτικών και σχολικών κτιρίων.

Συνεπής στη σπουδαία και παραδειγματική προσφορά του και φέτος εξασφάλισε το πασχαλινό τραπέζι σε όσους έχουν ανάγκη.

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» συγχαίρει για την αδιάλειπτη και γενναιόδωρη προσφορά του τον κ. Γεώργιο Π. Αλεξανδρίδη και τον Παράσχο Γεωργ. Αλεξανδρίδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά γίνονται αρωγοί για την κάλυψη αναγκών του νησιού» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου