ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εμπλουτίστηκε η εφαρμογή «Δημότης Σκιάθου»

εμπλουτίστηκε-η-εφαρμογή-δημότης-σκ-500907

Ο Δήμος Σκιάθου με πρωταρχικό στόχο τη συνεχή ενημέρωση και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, υλοποιώντας την Ψηφιακή Στρατηγική «Εξυπνης Πόλης», ανανεώνει, βελτιώνει και εμπλουτίζει την εφαρμογή «Δημότης Σκιάθου», που βρίσκεται σε κάθε έξυπνη συσκευή, smartphone, tablet σε Google Android και Apple IOS με την πλατφόρμα CityzenApp, η οποία και αποτελεί νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος παρέχει υπηρεσίες στους δημότες.

Με την εφαρμογή οι δημότες έχουν τη δυνατότητα όλο το 24ωρο:

  1. Να υποβάλουν τα αιτήματά τους προς τις δημοτικές υπηρεσίες (δημοτολόγιο-ληξιαρχείο, χορήγηση πιστοποιητικών, αναφορά βλαβών κ.ά.).
  2. Να έχουν άμεση ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό.
  3. Να έχουν άμεση ενημέρωση από τον Δήμο Σκιάθου για τις δράσεις του σχετικά με τον κορονοϊό.
  4. Να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου και άλλων υπηρεσιών (Νοσοκομεία, Μετακινήσεις, Εκπαίδευση, Εκτατη Ανάγκη κ.ά.).
  5. Να έχουν ενημέρωση από την ειδική ενότητα «Πολιτική Προστασία» για έκτακτα γεγονότα, για τους χώρους καταυλισμού και χώρους καταφυγής κ.ά.
  6. Να λαμβάνουν άμεσα ειδοποιήσεις, μέσω Push Notifications, για έκτακτα περιστατικά ή άλλες σημαντικές ενημερώσεις.

«Με τη συνεχή ανανέωση και βελτίωση της πλατφόρμας και έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεχή ενημέρωση και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, συνεχίζουμε την Ψηφιακή Αναβάθμιση του Δήμου μας ώστε να είμαστε από τους πρωτοπόρους στις αλλαγές της νέας εποχής», δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου