ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βελτίωση της καθημερινότητας των νησιών των Σποράδων, ο στόχος του Σάκη Ζλατούδη

βελτίωση-της-καθημερινότητας-των-νησ-486318

Κύριο μέλημα του νέου εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Βορείων Σποράδων

Η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των τριών νησιών αποτελεί προτεραιότητα για τον νεοεκλεγέντα εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Βορείων Σποράδων, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ενα από τα ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Σάκη Ζλατούδη είναι η προσβασιμότητα των νησιών, με επίκεντρο τη συνεργασία για την προώθηση των θεμάτων που ταλανίζουν τις νησιωτικές περιοχές.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο νέος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, υπογραμμίζει ότι «με ενδιαφέρει η συνεργασία και επικοινωνία με όλο τον κόσμο από τα τρία νησιά, για να προωθήσουμε καλύτερα τα θέματα που μας απασχολούν στην Περιφέρεια».

Το βασικότερο ζήτημα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του μόνιμου πληθυσμού «γιατί αυτή είναι η βάση των κατοίκων που μένουν δώδεκα μήνες τον χρόνο και ταυτόχρονα όλες οι υπηρεσίες που αφορούν στην ανταγωνιστικότητα της τοπικής μας οικονομίας που είναι η τουριστική βιομηχανία» υπογραμμίζει.

Πολλά τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες, με τον κ. Ζλατούδη να υπογραμμίζει ότι «πρώτο μέλημα όλων μας, και αυτή είναι η φιλοσοφία του περιφερειάρχη, είναι να ζει ο νησιώτης όπως ζει και ένας στεριανός Θεσσαλός. Να έχει τις ίδιες υπηρεσίες, να μη νιώθει πολίτης τρίτης κατηγορίας» είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου