ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ταξίδι Βρετανών δημοσιογράφων στις Σποράδες

ταξίδι-βρετανών-δημοσιογράφων-στις-σ-457871

Τριήμερο ταξίδι εξερεύνησης στα νησιά των Βορείων Σποράδων πραγματοποίησαν Βρετανοί δημοσιογράφοι το τριήμερο από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου.

Το ταξίδι οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας με τη συμβολή της MTC Group και την ενεργό υποστήριξη των Δήμων Αλοννήσου και Σκοπέλου. Επικεφαλής της ομάδας ήταν η διευθύντρια του ΕΟΤ Λονδίνου, κ. Χριστίνα Καλογερά.

Οι δημοσιογράφοι διανυκτέρευσαν δύο μέρες στην Αλόννησο και είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Θαλάσσιο Πάρκο, να καταδυθούν, να περιηγηθούν στις διαδρομές του νησιού καθώς και να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα με απώτερο στόχο την ανακάλυψη του πλούσιου και πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος της Αλοννήσου.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι διανυκτέρευσαν μία ημέρα στο νησί της Σκοπέλου, όπου μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν την εκκλησία του Αϊ Γιάννη στο Καστρί, ενώ επισκέφτηκαν για λίγες ώρες τη Σκιάθο.

Από το συγκεκριμένο ταξίδι, αναμένεται να προκύψουν σημαντικά αφιερώματα σε κορυφαίες εφημερίδες, όπως η παγκοσμίου φήμης εφημερίδα Sun, με εκατομμύρια αναγνώστες, σε εβδομαδιαία γυναικεία περιοδικά καθώς και σε ιστοσελίδες τουριστικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου