ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενημερωτική δράση στη Σκόπελο για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος

ενημερωτική-δράση-στη-σκόπελο-για-την-433068

Η ενημερωτική δράση του συλλόγου “Φάρος Σκοπέλου” σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του beach bar “APPLE PARADISE” στη Μηλιά Σκοπέλου την Κυριακή 21/7 και στο πλαίσιο αυτής μοιράστηκαν ενημερωτικό υλικό, το οποίο στάλθηκε στο σύλλογο από τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», καθώς και δωρεάν δείγματα προϊόντων αντηλιακής προστασίας από τη εταιρεία Frezyderm και το φαρμακείο του Φ. Ραμαντάνη.

H δράση ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

Η διανομή του ενημερωτικού υλικού και των δειγμάτων των προϊόντων αντηλιακής προστασίας στους παρευρισκόμενους στην παραλία της Μηλιάς, έγινε από την πρόεδρο του συλλόγου ΦΑΡΟΣ Σκοπέλου, κ. Μάγδα Πατσή και τη συντονίστρια του συλλόγου, κ. Μαρία Καφαντάρη.

Η εν λόγω δράση, έγινε στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης /ευαισθητοποίησης του συλλόγου ΦΑΡΟΣ Σκοπέλου και για την υλοποίηση της υποστηρίχτηκε από τον κ. Μπαλαμπάνη, ιδιοκτήτη του beach bar “APPLE PARADISE”, τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», την εταιρεία FREZYDERM και το φαρμακείο του κ. Φίλιππου Ραμαντάνη.

Επίσης, η κάλυψη της σε επίπεδο φωτογραφικού υλικού και βίντεο, έγινε από την κ. Κατερίνα Ρέκκα.

Ο σύλλογος «ΦΑΡΟΣ Σκοπέλου» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν την υλοποίηση της δράσης αυτής, η οποία είναι πιθανό να υλοποιηθεί εκ νέου και σε άλλες παραλίες του νησιού της Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου