ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καλοκαιρινό bazaar στη Σκιάθο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

καλοκαιρινό-bazaar-στη-σκιάθο-από-το-χαμόγ-432115

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό του bazaar που διοργανώνει στη Σκιάθο, στο Λαιμό στο Μπούρτζι (παλιό λιμάνι) από τις 25 έως και τις 28 Ιουλίου και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στο bazaar μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Το bazaar θα βρίσκεται στο Παλιό Λιμάνι 25 έως 28 Ιουλίου 2019 και ώρες 18:30-00:30 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου