ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βελτιώνεται το γήπεδο μπάσκετ Σκιάθου

βελτιώνεται-το-γήπεδο-μπάσκετ-σκιάθο-385971

Υπογράφτηκε χθες Σάββατο, στο γραφείο του Δημάρχου Σκιάθου, η σύμβαση για τη βελτίωση και στέγαση του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου, από τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο.

Πρόκειται για το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο αρχικού προϋπολογισμού 459.915,64 ευρώ με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Σποράδων και Κύριο του έργου το Δήμο Σκιάθου.

Η βελτίωση αφορά στη στέγαση του γηπέδου με κατασκευή μικτή δικτυωμάτων στερέωσης και ειδικής μεμβράνης με κινητά ανοίγματα, στην κατασκευή πατώματος σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές, κερκίδων, βοηθητικών χώρων αποδυτηρίων, κλπ., κατάλληλου φωτισμού, απαιτούμενου εξοπλισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου για τους νέους του νησιού, μιας και θα βοηθήσει σημαντικά στη προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου Σκιάθου, όπως και στην ανάπτυξη επιπλέον αθλημάτων.
Με την ολοκλήρωση του έργου, το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου θα αποτελεί ένα χώρο άθλησης, σύμφωνα με τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας, για διάθεση στους χρήστες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσης, κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μίχας,ο πρόεδρος του Γ.Σ.Σκιάθου κ. Απόστολος Σκούρας, μέλη του διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου, όπως και ο προπονητής του Γ.Σ.Σκιάθου κ. Κωνσταντίνος Κρίτσαλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου