ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανοιξε η αυλαία για τα κρουαζιερόπλοια στη Σκόπελο

ανοιξε-η-αυλαία-για-τα-κρουαζιερόπλοι-360715

Κατέπλευσε μέσα στην εβδομάδα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Με την άφιξη του ιστιοφόρου Star Clipper την Πέμπτη ξεκίνησε η τουριστική σεζόν για τα κρουαζιερόπλοια στη Σκόπελο.

Οι τουρίστες κατέβηκαν στο λιμάνι του νησιού με μικρά τουριστικά σκάφη από το κρουαζιερόπλοιο όπου τους υποδέχτηκαν δύο κοπέλες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές και γεύτηκαν τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.

Το κρουαζιερόπλοιο StarClipperθα δέσει στη Σκόπελο άλλες δύο φορές, στις 7/8 και στις 11/9, ενώ στις 4/7 και στις 7/9 θα καταφτάσουν το SeaDreamκαι το Europa 2, δυναμικότητας 112 και 500 ατόμων, αντίστοιχα.

Η τουριστική πράκτορας, κ. Χάννα-Δρόσου Μάχη, επεσήμανε τη σημασία που έχουν τα κρουαζιερόπλοια για τα νησιά των Σποράδων καθώς οι τουρίστες μέσω μιας φωτογραφίας διαφημίζουν στις χώρες τους τα μη προβεβλημένα μέρη που επισκέπτονται. «Δεν πρέπει να κοιτάμε τους τουρίστες ως οικονομικό κεφάλαιο», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κ. Χάννα-Δρόσου, εξηγώντας πως τουρισμός δεν είναι μόνο η διαμονή και το φαγητό αλλά και η διαφήμιση από στόμα σε στόμα και η φωτογραφία που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, εξέφρασε τη δυνατότητα του Βόλου ώστε να γίνει τελικός τουριστικός προορισμός καθώς διαθέτει ό,τι χρειάζεται και απολαμβάνει ένας τουρίστας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου