ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οι κάτοικοι της Σκιάθου υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη (φωτογραφίες)

οι-κάτοικοι-της-σκιάθου-υποδέχτηκαν-τ-181106

Με τεράστια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20/12 η υποδοχή του Άγιου Βασίλη στη Σκιάθο. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του νησιού βρέθηκαν στο Παλιό Λιμάνι για να υποδεχτούν τον Άγιο που φέρνει δώρα, χαρά και αισιοδοξία για μία καλύτερη χρονία.

Στις 18:30 ακριβώς ένα μικρό αλιευτικό σκάφος έφερε τον Άγιο Βασίλη στην προβλήτα του Παλιού Λιμανιού. Την στιγμή της άφιξης η νύχτα έγινε μέρα με τη ρίψη βεγγαλικών/πυροτεχνημάτων. Ο επικεφαλής της εκδήλωσης και πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος μαζί με αρκετούς Δημοτικούς Συμβούλους υποδέχτηκαν τον Αϊ Βασίλη, ο οποίος αμέσως περικυκλώθηκε από εκατοντάδες παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί η βοήθεια του Λιμενάρχη Σκιάθου κ. Νικόλαου Κατσάμπα και του Διοικητή του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου κ. Γεώργιου Λιακόπουλου που προστάτευσαν τον χώρο ρίψης βεγγαλικών ώστε να μην πλησιάσουν παιδιά.

Στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» όπου ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε εκατοντάδες παιδιά. Πάνω από 400 δώρα συγκεντρώθηκαν από τον Δήμο Σκιάθου αλλά και από δωρεές χορηγών καταστηματαρχών.

Στις 21:00 ολοκληρώθηκε το μοίρασμα των δώρων και το κέρασμα στους παρευρισκόμενους, με την υπόσχεση του χρόνου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου