ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό – Εκδηλώσεις προώθησης

σκιάθος-θετικά-μηνύματα-για-τον-τουρι-171418

Την ικανοποίησή του για την επιδότηση της ακτοπλοϊκής γραμμής, Σποράδες-Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου. Τόνισε ότι η συγκεκριμένη γραμμή πήγε πολύ καλά τη θερινή περίοδο καθώς επιδείχθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους τουρίστες από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τις Βαλκανικές χώρες.

Επιπλέον ο κ. Τζούμας ανέφερε, ότι λόγω των μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού έχουν αναβληθεί πολλές εκθέσεις με θέμα τον τουρισμό, όμως θα γίνει αυτή στο Τελ Αβίβ στο τέλος Μαρτίου και ο δήμος θα συμμετέχει. “Έχουμε απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Τελ Αβίβ που πέρυσι δεν πήγε τόσο καλά λόγω των μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού που πήρε ειδικά το Ισραήλ, όμως το ενδιαφέρον παραμένει και εμείς συνεχίζουμε την προβολή του τόπου μας”, εξήγησε ο κ. Τζούμας. Επιπλέον ανέφερε, ότι ο δήμος θα προχωρήσει σε δύο εκδηλώσεις παρουσίασης της Σκιάθου ως τουριστικού προορισμού, στο Παρίσι και στο Βουκουρέστι.

Ειδικότερα η εκδήλωση στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ελλάδα και της ελληνικής πρεσβείας αλλά και της αεροπορικής εταιρείας Transavia που θα εκτελεί το δρομολόγιο Παρίσι-Σκιάθος για πρώτη φορά με την πρώτη πτήση να πραγματοποιείται στις 23 Απριλίου. “Το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι πολύ μεγάλο και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και άλλη πτήση. Η δεύτερη εκδήλωση είναι και πάλι μέσα στο Μάρτιο, στο Βουκουρέστι με το οποίο συνδεθήκαμε πέρυσι με πέντε πτήσεις και φέτος ανακοινώθηκε και έκτη. Στις παρουσιάσεις θα προσκληθούν τουριστικά γραφεία των χωρών ενδιαφέροντος, δημοσιογράφοι, τουριστικοί πράκτορες κ.α. Θα έλεγα ότι οι προοπτικές για τον τουρισμό τη θερινή περίοδο είναι αρκετά καλές”, σχολίασε ο κ. Τζούμας.

ertnews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου