ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκιάθο η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας

στη-σκιάθο-η-προϊσταμένη-της-κτηματικ-164016

Για συναντήσεις με τη δημοτική αρχή σε ζητήματα αρμοδιότητάς της Επίσκεψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε πρόσφατα η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Μαρία Τραχαντζή, για συναντήσεις με τη δημοτική αρχή σε ζητήματα που αφορούν στις παραλίες και τους αιγιαλούς.

Συνάντηση με την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας είχαν ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Πασχάλης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Γιάννης Γιαννίτσης και το μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χαράλαμπος Μανιώτης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Σκιάθου τόνισε πως «η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων είχε ως προτεραιότητα την προστασία των ακτών και την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης σε παραλίες και αιγιαλούς, περιοχές στις οποίες είναι αρμόδια η Κτηματική Υπηρεσία. Για τη Δημοτική Αρχή έχει ιδιαίτερη σημασία η συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία, να είναι διαρκής, με στόχο τη διαχείριση του δημόσιου χώρου προς όφελος των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του νησιού».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες της Υπηρεσίας σε θέματα, όπως ο καθορισμός αιγιαλού και παραλίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η συνεργασία με τον Δήμο σε εκμισθώσεις, η συμβολή της Υπηρεσίας σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του χώρου των ναυπηγείων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου