ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανατέθηκαν τα πρώτα έργα στη Σκόπελο

ανατέθηκαν-τα-πρώτα-έργα-στη-σκόπελο-16017

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις

Κορυφώνεται η αγωνία των Σκοπελιτών ενόψει της θερινής σεζόν η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, ενώ πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αναθέσεις των έργων αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου, μετά από αναμονή οκτώ περίπου μηνών.

Μετά από προσπάθειες οκτώ μηνών, παρακάμφθηκαν οι «σκόπελοι» των γραφειοκρατικών διαδικασιών και δρομολογούνται, όπως όλα δείχνουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα έργα αποκατάστασης στους οδικούς άξονες Στάφυλος – Βελανιό, Ράχες και Ποτάμι – Μορτερό.

Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σκοπέλου έχει ήδη υποβληθεί προς έγκριση στην αποκεντρωμένη διοίκηση και αναμένεται το «πράσινο φως» προκειμένου να εγκατασταθεί το συντομότερο δυνατό ο εργολάβος.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του δημάρχου Σκοπέλου, Χρήστου Βασιλούδη, είναι αναγκαία η εκκίνηση των διαδικασιών αποκατάστασης των προβλημάτων το συντομότερο δυνατό, ενώ όπως τονίζει παράλληλα ο ίδιος το χρονοδιάγραμμα των έργων είναι τρεις μήνες, αλλά υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν πολύ πιο σύντομα και πριν την έναρξη της σεζόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου