ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εθελοντικές δράσεις στην Αλόννησο

εθελοντικές-δράσεις-στην-αλόννησο-125324

Κάλεσμα συμμετοχής στην εθελοντική δράση «Let’s Do It» απευθύνει ο δήμος Αλοννήσου σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Mετά την περσινή επιτυχία της εθελοντικής δράσης «Let’s Do It» και την μεγάλη συμμετοχή εθελοντών όλων των ηλικιών, ο δήμος Αλοννήσου και φέτος συμμετέχει δυναμικά στη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου με σύνθημα «Γίνε ο ήρωας της Αλοννήσου».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Αγγελος Αργυρίου, επισημαίνεται ότι «θα δώσουμε μαζικά το παρών και θα κάνουμε καθαρισμό ακτών και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί».

Φέτος οι ομάδες των εθελοντών θα «υιοθετήσουν» διάφορες περιοχές και θα φροντίζουν για την καθαριότητα τους σε τακτά χρονικά διαστήματα και μετά το πέρας της ημέρας του πανελλήνιου συντονισμού.

«Ευχή μας είναι η συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των παιδιών ώστε να τους γίνει βίωμα η αξία του εθελοντισμού και μέσα από τέτοιες δράσεις να αναπτύσσεται η οικολογική συνείδηση όλων μας. Μεγάλο πλεονέκτημα και εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος αποτελεί το γεγονός ότι σε κάθε μας προσπάθεια οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού είναι δίπλα μας και πρωτοστατούν» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου