ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διακόσιες δωρεάν διανυκτερεύσεις σε υγειονομικούς από ξενοδόχους της Σκιάθου

διακόσιες-δωρεάν-διανυκτερεύσεις-σε-119524

Εκφραση ευχαριστιών στους υγειονομικούς που δίνουν τη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας στη Θεσσαλία αποτελεί η προσφορά 200 δωρεάν διανυκτερεύσεων για την περίοδο 2020 – 2021 από την Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για μια ακόμη φορά οι ξενοδόχοι της Σκιάθου, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, με πνεύμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα και ευγνωμοσύνη για τον τιτάνιο αγώνα του υγειονομικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, σε όλη την Θεσσαλία.

Στην επιστολή που απέστειλε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου και η Ελεγκτική Επιτροπή, επισημαίνεται ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη. «Η τιτάνια προσπάθεια των ανθρώπων στα νοσοκομεία Βόλου, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, μας έχει συγκλονίσει, οι παραπάνω διανυκτερεύσεις αφορούν πακέτα τεσσάρων νυκτών με πρωινό για τη θερινή περίοδο 2020 – 2021 και παρακαλούμε να μοιραστούν στο υγειονομικό προσωπικό των τεσσάρων νοσοκομείων της περιφέρειας», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Αλέκος Ευσταθίου, υπενθύμισε ότι: «Δεν είναι η πρώτη φορά που υλοποιούμε αντίστοιχη πρωτοβουλία. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε επιδείξει αίσθημα κοινωνικής ευθύνης». Παράλληλα τόνισε ότι εν μέσω πανδημίας οι ξενοδόχοι της Σκιάθου συνεχίζουν τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς, με αισιόδοξη σκέψη για την επόμενη μέρα και ισχυρή πεποίθηση ότι «θα υπάρχουμε σαν επιχειρήσεις την επόμενη μέρα», είπε.

Αντίστοιχες σκέψεις διατύπωσε ο Αρης Δερβένης, πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, «ψυχή» του Skiathos Palace. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η κοινή πρόταση υλοποιείται σε συνεννόηση με τον κ. Αγοραστό, γιατί «είναι τεράστιος ο αγώνας που δίνουν οι υγειονομικοί της Περιφέρειας και συγκινητική η προσπάθειά τους. Γι’ αυτό τον λόγο νιώσαμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε με αυτό τον τρόπο». Παράλληλα, επισήμανε ότι θα διερευνηθεί σε επόμενη φάση η δυνατότητα της δωρεάν μετάβασης των υγειονομικών στο νησί σε συνεννόηση με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου