ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ναυαρχίδα του τουρισμού η Σκιάθος

ναυαρχίδα-του-τουρισμού-η-σκιάθος-125

Υπογραμμίστηκε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί

Η σημαντική θέση που κατέχει η Σκιάθος στο πεδίο του τουρισμού και η πρόθεση ανάπτυξης πρωτοβουλιών με επίκεντρο την κρουαζιέρα, επισημάνθηκαν στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μπούρτζι της Σκιάθου.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε, ειδικότερα, ομιλία με θέμα «Μάρκετινγκ τουριστικών προορισμών: πλαίσιο στρατηγικής και δράσεων και στο βάθος συνεργασία δημόσιου – ιδιωτικού τομέα».

Ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Δρακόπουλος, ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Tourism Generis.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του δημάρχου Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνου. Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας Γ. Κωτσού. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Δρακόπουλος οποίος για τα 45 περίπου λεπτά που διήρκησε η ομιλία του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τον παρευρισκομένων.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο κ. Δρακόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες και πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση.

Στην ομιλία ήταν παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες από τον κλάδο του τουρισμού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί κάτοικοι του νησιού.

Ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος κάλεσε επίσης όλους τους παρευρισκόμενους στην ημερίδα για τον τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα με ένα από τα κύρια θέματα την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου