ΠΗΛΙΟ

Διανομή βοήθειας στο Τρίκερι από εθελοντές του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Νοτίου Πηλίου

διανομή-βοήθειας-στο-τρίκερι-από-εθελ-994329

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού έσπευσαν να διανείμουν εθελοντές του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Νοτίου Πηλίου στους πλημμυροπαθείς αμέσως μόλις άνοιξε ο δρόμος από τη Μηλίνα Πηλίου προς Τρίκερι.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται: «Η βοήθεια αυτή προήλθε από την προσφορά πολιτών στους κουμπαράδες που είχαν στηθεί στο πλαίσιο της συναυλίας αλληλεγγύης του Συλλόγου που έλαβε μέρος στα Καλά Νερά στις 12 Αυγούστου.

Τα είδη της βοήθειας αγοράστηκαν από καταστήματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και από το Τρίκερι. Η διανομή έγινε στο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου με την στήριξη του Κώστα Παπά. Προτεραιότητα δόθηκε σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και σε νοικοκυριά ΑμΕΑ και αστέγων».

Επισημαίνεται ότι το Τρίκερι δεν υδροδοτείται λόγω βλάβης σε τμήματα του οδικού δικτύου και στον αγωγό που μεταφέρει πόσιμο νερό από το φράγμα Παναγιώτικο.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να έχουν ανάγκη από δωρεάν διανομές εμφιαλωμένου νερού για αρκετά μεγάλο διάστημα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου