ΠΗΛΙΟ

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ζαγοράς ο Κώστας Καραγεωργίου

επίσημα-υποψήφιος-δήμαρχος-στον-δήμο-983094

Ανοιχτό κάλεσμα του επικεφαλής αυτοδιοικητικής παράταξης και γνωστού χειρουργού οδοντίατρου στις «δυνάμεις που πιστεύουν στην αναδημιουργία»

Ο χειρουργός οδοντίατρος Κώστας Καραγεωργίου από χθες είναι και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου. Η υποψηφιότητά του είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν είχε γίνει γνωστή η συμμαχία με τον Νίκο Καμπούρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δυνατό αυτοδιοικητικό σχήμα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο.

Ο γνωστός γιατρός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν ένα νέο πρόσωπο να ηγείται συνδυασμού στον δήμο.

Η υποψηφιότητα του κ. Καραγεωργίου δημιουργεί πλέον νέα δεδομένα στον δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, ενόψει της επικείμενης αυτοδιοικητικής μάχης, καθώς «η τράπουλα ανακατεύεται» και δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί δυνάμεων.

Στην επίσημη δήλωση υποψηφιότητάς του, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media, ο Κώστας Καραγεωργίου, απευθυνόμενος προς τους δημότες Ζαγοράς- Μουρεσίου αναφέρει:

«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε καλά, ενώ με άλλους ήρθε η στιγμή να συστηθούμε.

Είμαι ο Κώστας Καραγεωργίου, γέννημα θρέμμα της Ζαγοράς, χειρουργός οδοντίατρος. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά επί 17 συναπτά έτη στον τόπο μου και τα τελευταία 10 και στον Βόλο. Είμαι παντρεμένος με την χειρουργό οδοντίατρο Θάλεια Ζωγράφου και είμαστε χαρούμενοι γονείς δύο παιδιών, της Μαρίας – Όλγας και του Δημήτρη.

Αυτήν την ημέρα γιορτής και κατόπιν ωριμότατης σκέψης, θα ήθελα να ανακοινώσω, πως με υψηλό το αίσθημα ευθύνης δηλώνω παρών στις κρίσιμες επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σίγουρα δεν υπάρχει “μαγικό ραβδάκι”, που θα διαγράψει μεμιάς τα όποια κακώς κείμενα του τόπου μας, αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με περίσσια σιγουριά είναι ότι η ευημερία και η ανάπτυξη του Ανατολικού Πηλίου θα είναι η σταθερή και αποκλειστική προτεραιότητά μου.

Μπορώ ακόμα να βεβαιώσω πως την έλλειψη εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση, που ίσως κάποιοι μας καταλογίσουν και την προβάλλουν ως αδυναμία, εμείς θα την μετατρέψουμε στην κινητήριο δύναμή μας και θα δουλέψουμε σκληρά και με αστείρευτη όρεξη για ένα καλύτερο αύριο.

Θα πορευτούμε με διαφάνεια, ορθή κρίση, χωρίς «απλήρωτα γραμμάτια», χωρίς αφορισμούς, χωρίς κενές υποσχέσεις. Οι συμπολίτες μας αξίζουν να ζουν με αξιοπρέπεια, να τους αντιμετωπίζουν με σεβασμό και σοβαρότητα και η παρουσία μου στην επόμενη ημέρα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό.

Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα, που μας περιμένει είναι χαρά και τιμή μου να έχω συνοδοιπόρο τον Νίκο Καμπούρη, έναν άνθρωπο με κοινό όραμα και σκέψεις για τα κοινά. Μαζί, λοιπόν, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους εσάς, ενεργούς δημότες και αυτοδιοικητικούς, να προχωρήσουμε ενωμένοι, να αναδημιουργήσουμε τον γεμάτο προοπτικές τόπο μας και να χαράξουμε μία νέα ημέρα στο Ανατολικό Πήλιο και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου