ΠΗΛΙΟ

Νέα υποψηφιότητα για το Νότιο Πήλιο

νέα-υποψηφιότητα-για-το-νότιο-πήλιο-931643

Ο Χρήστος Κωστάκης σε εκδήλωση το περασμένο Σάββατο – «Να βγουν άνθρωποι από τον τόπο μας για τον τόπο μας», είπε

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Σελίδα για το Νότιο Πήλιο» ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας και εξ Αργαλαστής καταγόμενος, Χρήστος Κωστάκης.

Την κάθοδό του στην εκλογική μάχη τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο κ. Κωστάκης έκανε γνωστή το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε με αφορμή την απόκτηση μετά από κινητοποίηση πολιτών, του πρώτου απινιδωτή που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με την ευχή να είναι… αχρείαστος, αλλά με στόχο να σώσει ζωές σε περίπτωση ανάγκης.

Κατά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του ο κ. Κωστάκης άφησε αιχμές για ξενόφερτους και τυχαίουτς γυρολόγους που διεκδικούν τα ηνία του Δήμου, που όπως είπε έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του.

«Το όραμα και η αγάπη που έχουμε για τον τόπο μας και μόνο, είναι η κινητήριος δύναμη δημιουργίας του συνδυασμού. Σκοπός μας η προβολή του Δήμου σε όλα τα επίπεδα, μέσω διαφόρων έργων και ενεργειών όπως η ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής, η ανάδειξη και η ανάπτυξη τομέων όπως ο τουρισμός (εναλλακτικές μορφές τουρισμού, αγροτουρισμού, τουρισμού εμπειριών κλπ) η ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων, η κτηνοτροφία, η αλιεία, οι δραστηριότητες λατομείων πλάκας Πηλίου που μάλιστα αποτελεί ισχυρό οικονομικό άξονα ο όποιός έχει κατασπαταληθεί παράνομα από τις κακές πρακτικές του Δήμου», ανέφερε.

Στις προτεραιότητές του έθεσε την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, την επίλυση του προβλήματος στο φράγμα Παναγιώτικο, τη νομιμοποίηση των λιμανιών ενώ δεσμεύτηκε να δώσει ουσιαστικό λόγο στα τοπικά συμβούλια, τα οποία «η παρούσα αρχή έχει εξαφανίσει, δίνοντας όλες τις αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους –σερίφηδες»

«Θέλουμε την βοήθεια από όλους τους ντόπιους καθώς και την συμμετοχή τους στην ήδη υπάρχουσα ομάδα, για να βγουν άνθρωποι από τον τόπο μας για τον τόπο μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωστάκης.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου