ΠΗΛΙΟ

Σε κακή κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι του Πηλίου

σε-κακή-κατάσταση-οι-αγροτικοί-δρόμοι-922569

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες, κτηνοτρόφοι και υλοτόμοι τις περιοχής της Λουμπάρδας Μακρυνίτσας τονίστηκαν στο πρώτο συμβούλιο του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Μακρυνίτσας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Οι αγροτικοί δρόμοι στο Πήλιο και ιδιαίτερα στην περιοχή της Λουμπάρδας είναι σε τραγική κατάσταση, γεγονός που αποδεικνύεται από τα στιγμιότυπα.

Μέλη του Αγροτικού Συλλόγου της περιοχής ήρθαν σε επικοινωνία με την Διοίκηση της Ομοσπονδίας και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Είναι τραγικό εν έτη 2023 να μην υπάρχουν υποδομές σε αγροτικούς δρόμους και στα συστήματα άρδευσης.

Η απαξίωση των αγροτικών δρόμων είναι ορατό σε ολόκληρο τον Νομό μας.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας καλεί τους αγρότες να είναι σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα καθώς το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές δράσεις για διεκδίκηση λύσεων σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού.

Οι αγρότες διεκδικούν άμεση επισκευή και συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας και του οδικού δικτύου, το οποίο αναφέρουν πως βρίσκεται σε μαύρα χάλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου