ΠΗΛΙΟ

Δημιουργία ΕΠΑΛ ζητά ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου

δημιουργία-επαλ-ζητά-ο-δήμος-ζαγοράς-μ-1047001

Τεκμηριωμένη πρόταση με την οποία αξιώνει την ίδρυση και λειτουργία Επαγγελματικού Λυκείου προκειμένου να καλυφθεί το κενό της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην περιοχή, ανέπτυξε στα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου στη διάρκεια σύσκεψης στην Ζαγορά.

«Η πρότασή μας για την ίδρυση ΕΠΑ.Λ στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, μιας εκπαιδευτικής δομής που θα καλύψει ένα σημαντικό κενό με όρους ποιότητας και βιωσιμότητας, αποτελεί στην ουσία ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την απασχόληση», ανέφερε ο δήμαρχος Κων. Καραγεωργίου.

Περισσότεροι από 40 μαθητές και μαθήτριες από τις διάφορες Δημοτικές Κοινότητες μεταβαίνουν καθημερινά σε ΕΠΑ.Λ. του Βόλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από τη Δημοτική Αρχή, εκτός του δημάρχου Κ. Καραγεωργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απ. Κατσιφός, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς Κυρ. Τάσιος κ.α. και εκτός του διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σ. Σαβελίδη, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Ρηγώ Φασουράκη και οι διευθυντές Γυμνασίου Ζαγοράς Νικ. Καλλέργης, ΓΕΛ Ζαγοράς Χρ. Καρνάβας, Γυμνασίου Τσαγκαράδας Θ. Μπρίζης και ΓΕΛ Τσαγκαράδας Ελένη Νίκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου