ΠΗΛΙΟ

Βήμα βήμα προχωρούν οι εργασίες στο σπίτι της 93χρονης από τα Λεχώνια

βήμα-βήμα-προχωρούν-οι-εργασίες-στο-σπ-1044040

Η ηλικιωμένη γυναίκα επιβίωνε σε άθλιες συνθήκες μετά τον Daniel

Σάρκα και οστά παίρνουν σιγά σιγά οι ελπίδες της 93χρονης στα Κάτω Λεχώνια να ζει σε ένα πιο φιλόξενο σπίτι από το σημερινό, οι οποίες γεννήθηκαν, όταν πριν από μερικές εβδομάδες την επισκέφτηκαν οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν.

Η ηλικιωμένη βλέπει σιγά σιγά τη ζωή της να αλλάζει, καθώς οι εθελοντές συνεχίζουν τις εργασίες στο σπίτι της βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσής της, οι οποίες επιδεινώθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο η οικία της πλημμύρισε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα η οποία είναι μόνη εδώ και περίπου έναν χρόνο που έχασε τον 50χρονο γιος, είχε το σπίτι της γεμάτο λεκάνες, όταν την πρωτοεπισκέφτηκαν οι εθελοντές, καθώς με το πρώτο ψιλόβροχο μπάζει νερά.

Τώρα όλα αυτά αλλάζουν με την γυναίκα να αποδέχεται την αγάπη που της προσφέρουν απλόχερα οι εθελοντές, αν και ποτέ δεν έχει ζητήσει βοήθεια.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Συνεχίζουμε τις εργασίες στο σπίτι της κυρίας Μαρίας στα Λεχώνια οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων αποκαθιστώντας τις ζημιές στο αποχετευτικό δίκτυο, στα αυλάκια διαφυγής των νερών, στο σοβάτισμα και τη μόνωση των τοίχων και στο καθάρισμα του περιβάλλοντος χώρου για να μην εγκλωβίζονται φερτά υλικά και οδηγούν τα νερά στο σπίτι. Προχωράμε βήμα -βήμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου