ΠΗΛΙΟ

Τέσσερις αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

τέσσερις-αντιδήμαρχοι-στον-δήμο-ζαγο-1035357

Και ισάριθμοι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ορίστηκαν από τον δήμαρχο Κων. Καραγεωργίου

Τέσσερις αντιδημάρχους και ισάριθμους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους όρισε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Κωνσταντίνος Καραγεωργίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, χωρικός αντιδήμαρχος Ζαγοράς ορίζεται ο Κυριάκος Τάσιος (χωρίς αντιμισθία) και αντίστοιχα χωρικός αντιδήμαρχος Μουρεσίου ο Νικόλαος Καμπούρης.

Αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας, Πρασίνου, Υδρευσης, Αρδευσης, Αγροτικής Οδοποιίας στη Ζαγορά ορίστηκε ο Νικόλαος Λαμπαδάρης και αντίστοιχα αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Υδρευσης, Αρδευσης, Αγροτικής Οδοποιίας στο Μούρεσι ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Το έργο της δημοτικής αρχής θα υποστηρίξουν και τέσσερις εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Συγκεκριμένα, η Γεωργία Χριστοδούλου με αρμοδιότητα τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, την εποπτεία των Κληροδοτημάτων, ζητήματα Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά και τη μέριμνα για το θέατρο Ξουριχτίου, η Ασπασία Τριανταφύλλου με αρμοδιότητα τον Τουριστικό Τομέα και τον Πολιτισμό, ο Ανέστης Αλτίνης που θα είναι αρμόδιος να συνεπικουρεί τους αντιδημάρχους στο Μούρεσι σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και ο Ευστάθιος Λάσκος που θα συνεπικουρεί τους αντιδημάρχους στη Ζαγορά επίσης σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου