ΠΗΛΙΟ

Κώστας Χαλέβας: Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα

κώστας-χαλέβας-δώσαμε-έναν-έντιμο-και-1003504

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Πήλιο» και υποψήφιο δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Κώστα Χαλέβα έγινε η ακόλουθη δήλωση, μετά την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος:

«Με την ολοκλήρωση των εκλογών στον Δήμο Νοτίου Πηλίου θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό «Μαζί για το Πήλιο» αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν.

Δώσαμε ένα έντιμο, καθαρό αγώνα, σε αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσαν στον τόπο μας οι πλημμύρες και καταθέσαμε τη δική μας δημιουργική πρόταση για ανασυγκρότηση του Δήμου. Το αποτέλεσμα της κάλπης μπορεί να ήταν αρνητικό για τον συνδυασμό μας, θέλω όμως να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες ότι, από τη θέση που μας έταξαν, θα υπηρετήσουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών με το ίδιο ενδιαφέρον, την ίδια όρεξη και διάθεση να προσφέρουμε με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους υποψηφίους που στελέχωσαν τον συνδυασμό μας και με τους οποίους πορευτήκαμε σε αυτόν τον ωραίο αγώνα.

Στον δήμαρχο και τη νέα δημοτική αρχή θα ήθελα να απευθύνω συγχαρητήρια για την εκλογή και να ευχηθώ δημιουργική θητεία με στόχο την εξέλιξη και ανάπτυξη του Δήμου μας. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω στη νέα θητεία της η δημοτική αρχή να λάβει μέριμνα για τα αδέσποτα της περιοχής.

Σε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους να πω επίσης συγχαρητήρια για την εκλογή τους και να ευχηθώ να έχουμε συνεργασία για μία γόνιμη πενταετία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου