ΑΛΜΥΡΟΣ

Συσπείρωση δυνάμεων στον Εσερίδη

συσπείρωση-δυνάμεων-στον-εσερίδη-981781

Μέχρι τέλος Αυγούστου προγραμματίζεται η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Μία ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημήτρη Εσερίδη καταγράφεται στον Αλμυρό ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Εσερίδης, όπως είναι γνωστό διατέλεσε δήμαρχος την πενταετία 2014- 2019 και ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του, προσδοκώντας να «επιστρέψει» στη δημοτική αρχή τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όπως τόνιζαν συνεργάτες του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρώην δήμαρχος όλο αυτό το διάστημα με μεθοδικότητα συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες, ενώ σταδιακά ολοκληρώνεται και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, το οποίο όπως ο ίδιος τονίζει θα απηχεί την εμπειρία και την ανανέωση, σε συνδυασμό με την όρεξη για προσφορά, συστατικό που είναι απαραίτητο, προκειμένου ένα αυτοδιοικητικό σχήμα να προχωρήσει μπροστά υλοποιώντας χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτοδιοικητική παράταξη «Αλμυρός- Ευθύνη- Δημιουργία» που ηγείται ο κ. Εσερίδης τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει επίσημα όλο το ψηφοδέλτιο, αν και ο κ. Εσερίδης μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media έχει ήδη ξεκινήσει τις ανακοινώσεις προσώπων, που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό.

«Προχωράμε με συνέπεια, ήθος και υπευθυνότητα»

Δίνοντας πάντως προχθές μία «πρόγευση» για τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Δημήτρης Εσερίδης, σε ανάρτησή του απευθυνόμενος προς τους πολίτες του Δήμου Αλμυρού επισήμανε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου προχωράω με τους συνεργάτες μου, με συνέπεια, με ήθος και με υπευθυνότητα.

Οι πράξεις μου υπαγορεύονται από το αξιακό μου σύστημα, που βασίζεται στην τιμιότητα την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη.

Έχοντας την αίσθηση της ευθύνης είμαι πρώτα από όλα αυστηρός με τον εαυτό μου και μετά με τους υπόλοιπους. Αν σε κάποιες περιπτώσεις ξεπέρασα τα όρια, ζητώ ταπεινά συγνώμη.

Η αυστηρότητα μου ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να είμαι συνεπής και υπεύθυνος απέναντι στους συμπολίτες μου. Θέλω να γνωρίζετε ότι πάντα είμαι διαθέσιμος σε κάθε γόνιμη κριτική, στον εποικοδομητικό διάλογο και σε προτάσεις που πάνε τον τόπο μπροστά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου