ΑΛΜΥΡΟΣ

Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Αλμυρό

στα-χέρια-της-αστυνομίας-ο-ληστής-πρακ-954336

Δράστης τυγχάνει αλλοδαπός που συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Αλμυρού, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία

Μετά από μεθοδικές ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε στις 8 Μαΐου 2023 στον Αλμυρό.

Δράστης τυγχάνει αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία απομίμηση πυροβόλου όπλου, τύπου πιστόλι και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, αλλοδαπών Αρχών.

Ως προς το χρονικό της ληστείας, βραδινές ώρες της 8-5-2023 στον Αλμυρό, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλου που επέδειξε στην ημεδαπή υπάλληλο του πρακτορείου, αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -1.500- ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου