ΑΛΜΥΡΟΣ

Με 45 παράγκες στο παζάρι του Αλμυρού

με-45-παράγκες-στο-παζάρι-του-αλμυρού-953065

Η Ενωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού

Συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και τους αρμόδιους υπαλλήλους που «τρέχουν» τα θέματα του περιβόητου παζαριού στον Αλμυρό είχε η Ενωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου επαρχίας Αλμυρού.

Οπως είχε ήδη γνωστοποιηθεί, για πρώτη φορά φέτος ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει 45 θέσεις για τα μέλη του στο δυτικό άκρο του παζαριού.

Η πρόταση του συλλόγου είναι το κόστος του ενοικίου προς το Δήμο να είναι μειωμένο κατά 50%, έτσι ώστε συνολικά μαζί με τα εφάπαξ τέλη ηλεκτρολόγου και της παράγκας, να ανέρχεται περίπου στα 30€ ημερησίως για τις 8 μέρες του παζαριού. Το κόστος αφορά παράγκα με τρία μέτρα πρόσοψη, μία γραμμή ρεύματος για φωτισμό και δύο πρίζες.

Η επισκεψιμότητα του παζαριού είναι δεδομένη καθώς και η προσέλευση κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, καθιστώντας μία πολύ καλή ευκαιρία για τους μετέχοντες να προβάλουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερο κόσμο, να καταγράψουν πωλήσεις και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον κόσμο που θα συρρεύσει στον τόπο μας.

Ο δρόμος που θα βρίσκονται οι παράγκες των μελών, θα είναι οριοθετημένος με ειδική σήμανση στις εισόδους. Για την καλύτερη και έγκυρη διοργάνωση της δράσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 09-06-2023.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου