ΑΛΜΥΡΟΣ

Χρ. Μπουκώρος: Λειτουργικός οικίσκος για ιατρείο στην Αμαλιάπολη

χρ-μπουκώρος-λειτουργικός-οικίσκος-γ-948126

εξασφαλίστηκε με ενέργειες του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ.

Ακόμη και στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, ζητήματα που απασχολούν τοπικές κοινωνίες προσπαθεί και επιλύει ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

Κάτοικοι στην περιοχή της Μιτζέλας τον ενημέρωσαν ότι ενώ την περιοχή τους επισκέπτεται αγροτικός γιατρός, δεν υπήρχε μέχρι και χθες χώρος για να τους εξετάσει ή να προχωρήσει σε συνταγογράφηση. Ο αγροτικός γιατρός, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, μεταβαίνει στη Μιτζέλα, όπως και σε άλλες περιοχές της επαρχίας Αλμυρού ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η έλλειψη χώρου, όμως, όπου θα μπορούσε να παρέχει τις υπηρεσίες του άφηνε τόσο τον ίδιο, όσο και τους κατοίκους μετέωρους ως προς τον χώρο συνάντησής τους.

Ο βουλευτής, αντιλαμβανόμενος άμεσα το σοβαρό πρόβλημα, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών και επαφών και το πρόβλημα οδηγήθηκε σε επίλυση.

Σήμερα, παρουσία του προέδρου κ. Ιωάννη Ξάνθη, ο Χρήστος Μπουκώρος παρέδωσε έναν ευρύχωρο οικίσκο, ο οποίος είναι ικανός να φιλοξενήσει σε ανθρώπινες συνθήκες τα ραντεβού των ασθενών και των ασφαλισμένων με τον γιατρό τους.

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση όλων για την άμεση αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος Ξάνθης Ιωάννης ευχαρίστησε θερμά τον υποψήφιο βουλευτή, τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά, όπως σε πολλές ακόμη περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται πάντα δίπλα στις αγωνίες και τα αιτήματα των κατοίκων, αλλά το κυριότερο φροντίζει για την προώθηση λύσεων, με άμεσα αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου