ΑΛΜΥΡΟΣ

Χρ. Τριαντόπουλος: Θετικό το αποτύπωμα του κυβερνητικού έργου στον Δήμο Αλμυρού

χρ-τριαντόπουλος-θετικό-το-αποτύπωμα-947930

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής από την ομιλία του στην Ευξεινούπολη

Την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Αϊδίνι και Κρόκιο, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε ομιλία στο γεμάτο από υποστηρικτές και φίλους στο πολιτιστικό κέντρο Ευξεινούπολης, κατά την οποία αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την τελευταία τετραετία, αλλά και στα οφέλη που αποκόμισε η Μαγνησία από τις πολιτικές της Κυβέρνησης. Παράλληλα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό ανέδειξε τα έργα που προχωρούν στον Δήμο Αλμυρού, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των πολιτών, εστιάζοντας στο σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής έπειτα από το πλήγμα που δέχτηκε από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» και στην εκπόνηση μελέτης από το ΚΕΠΕ για τη μακροπρόθεσμη, βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου Αλμυρού.

Έπειτα από την ομιλία του στην Ευξεινούπολη, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Και στην Ευξεινούπολη, παρουσιάσαμε το έργο της Κυβέρνησης, αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί, με τον Αλμυρό -και την ευρύτερη περιοχή- να αποτελεί κομβική περιοχή. Το αποτύπωμα του κυβερνητικού έργου στον Δήμο Αλμυρού είναι ιδιαίτερα θετικό. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του “Ιανού”, όπου η συνολική δημοσιονομική επίπτωση από την υλοποίηση μέτρων στήριξης και αποκατάστασης στην περιοχή έχει ξεπεράσει τα 26 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, όσον αφορά τα έργα αποκατάστασης ζημιών σε υποδομές και δίκτυα, η έκτακτη χρηματοδότηση προς τον Δήμο Αλμυρού έφτασε τα 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας η έκτακτη χρηματοδότηση για την περιοχή ξεπέρασε τα 17 εκατ. ευρώ, με έργα που έχουν ολοκληρωθεί, έργα που προχωρούν και έργα που δρομολογούνται με συγκεκριμένο ορίζοντα.

Η παρουσία και συμμετοχή του κόσμου στην Ευξεινούπολη έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ευχαριστίες θερμότατες για τη στήριξη και τη δύναμη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου