ΑΛΜΥΡΟΣ

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Κέντρο Υγείας και στο κέντρο της πόλης του Αλμυρού

περιοδεία-κλιμακίου-του-κκε-στο-κέντρ-932881

Στο Κέντρο Υγείας και στο κέντρο της πόλης του Αλμυρού περιόδευσε το πρωί της Τετάρτης, κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Θοδωρή Γεωργαδάκη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, τον Δημήτρη Τζουμάκη, ηθοποιό και τον Αποστόλη Ριζόπουλο.

Στην περιοδεία είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους υγειονομικούς, βάζοντας το ζήτημα της χρόνιας υποστελέχωσης που είναι αποτέλεσμα όλων των κυβερνήσεων. Ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο του Αλμυρού όπου οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με πολίτες και εμπόρους. Από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα καθημερινά προβλήματα και στη συζήτηση με τους καταστηματάρχες τα δυσβάσταχτα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη που έχουν συσσωρευτεί στις πλάτες τους. Ο Δημήτρης Τζουμάκης, επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας «Σκηνοπαίχτες» και να τονίσει πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στην τέχνη, ιδιαίτερα σε επαρχιακές πόλεις.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις συζητήσεις που είχαν με τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους τους κάλεσαν να στηρίξουν το ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα, που συνέπεια δίνει μάχη για τα δικαιώματα του λαού. Τόνιζαν ότι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έχουν κοινό πρόγραμμα, συμφωνούν στα κύρια, πάνω στα οποία έχει ανοίξει και η συζήτηση για κυβερνήσεις συνεργασίας. «Η χώρα την επόμενη ημέρα θα έχει κυβέρνηση. Τη «σταθερότητα» που επικαλούνται τα αστικά κόμματα την επικαλούνται για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική εις βάρος των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού. Το λαό τον συμφέρει μια αδύναμη κυβέρνηση με ισχυρό ΚΚΕ», δηλώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη του ΚΚΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου