ΑΛΜΥΡΟΣ

Η Κλιματική Αλλαγή πάει… Ευξεινούπολη

η-κλιματική-αλλαγή-πάει-ευξεινούπολ-917445

Πλήθος κόσμου αναμένεται στην αυριανή παρέλαση Καρναβαλιστών

Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια το περίφημο καρναβάλι της Ευξεινούπολης με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών και να διασκεδάζει στους τρελούς ρυθμούς του καρναβαλιού.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής με την λαμπαδηφορία και τον σοκολατοπόλεμο στο κέντρο του Αλμυρού. Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεκίνησαν από το Παλαιό Γυμνάσιο, κρατώντας δάδες στα χέρια τους και ακολουθώντας τα δύο άρματα, κατέληξαν στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του Αλμυρού.

Στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού ακολούθησε ο σοκολατοπόλεμος, ενώ μικροί και μεγάλοι χόρευαν υπό τη μουσική υπόκρουση αποκριάτικων – και όχι μόνο – τραγουδιών.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο μεσημέρι Καθαρά Δευτέρα με την παρέλαση του Καρναβαλιού στην Ευξεινούπολη στις 3 το μεσημέρι με θέμα «Κλιματική Αλλαγή… όπως λέμε Καρναβάλι».

Το καρναβάλι θα περιλαμβάνει άρματα που θα συνοδεύουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καρναβαλιστές, ενώ στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και πολλοί μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι γονείς τους. Τα θέματά του θα είναι πρωτότυπα και όπως πάντα θα σατιρίζουν γεγονότα των ημερών με κορωνίδα φυσικά την Κλιματική Αλλαγή, ένα ζήτημα επίκαιρο όσο ποτέ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου