ΑΛΜΥΡΟΣ

Κατολισθήσεις στον Αλμυρό

κατολισθήσεις-στον-αλμυρό-91268

Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Ανάβρας, περίπου στη μέση της διαδρομής προς Αλμυρό, δημιουργήθηκε χθες το πρωί λόγω κατολίσθησης που συνέβη εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή. Συγκεκριμένα το πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αλμυρό. Ωστόσο χθες το πρωί συνεργείο του Δήμου Αλμυρού απομάκρυνε τα βράχια και τα χώματα από τον δρόμο.

Η κατολίσθηση σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παπαϊωάννου σημειώθηκε ξημερώματα Πέμπτης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς τον Αλμυρό, αφού είχε κλείσει εντελώς το ένα ρεύμα της κυκλοφορίας.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, ήταν άμεση η παρέμβαση του Δήμου στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία. «Η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση, περίπου στο μέσο της διαδρομής Ανάβρας – Αλμυρού. Το πρόβλημα το αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν από Ανάβρα προς Αλμυρό. Ευτυχώς δεν προκλήθηκαν άλλα σοβαρά προβλήματα», τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου.

Από νωρίς χθες το πρωί μηχανήματα μεταφέρθηκαν στον δρόμο της Ανάβρας, όπου είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα και μετά από παρεμβάσεις απομακρύνθηκαν οι πέτρες και τα χώματα από το δρόμο και δόθηκε ξανά το ρεύμα στην κυκλοφορία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου