ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνάντηση με την 5η Υγειονομική

συνάντηση-με-την-5η-υγειονομική-90201

Συνάντηση με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιδιώξουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Αλμυρού, προκειμένου να εκφράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ζητώντας λύσεις, αφού από τη συνάντηση που είχαν προχθές το πρωί με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλο, η οποία έγινε σε καλό κλίμα, δεν βρέθηκαν λύσεις, μιας και αρμόδιο για τη στελέχωση του Κ.Υ. Αλμυρού είναι το αρμόδιο Υπουργείο και όχι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Η συνάντηση των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Αλμυρού με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Αριστείδη Ζαχαρόπουλο έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με βασικό θέμα συζήτησης το αίτημα να επανέλθει η δεύτερη εφημερία γιατρού και παιδιάτρου με έδρα το Κέντρο Υγείας και όχι με κλήση στο σπίτι του.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Αλμυρού αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση: «Με καθαρές κουβέντες και σε ζεστό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Κ.Υ. Αλμυρού, γενικά, αλλά και ειδικά για το θέμα της 2ης εφημερίας και του παιδιάτρου. Οι απόψεις μας είναι πολύ κοντά, αν και φαίνεται ότι ο κ. Ζαχαρόπουλος δεν μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα που του επισημάναμε, από τη θέση του Διοικητή, καθότι προκύπτουν από εντολές του Υπουργείου. Γι’ αυτό και τα μέλη των Συλλόγων, κρατώντας την ενημέρωση και τις συμβουλές του κ. Ζαχαρόπουλου, συνεχίζουμε με τη δύναμη των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώσαμε και με νομικά μέσα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου