ΑΛΜΥΡΟΣ

Στις Μικροθήβες ο Αργύρης Κοπάνας

στις-μικροθήβες-ο-αργύρης-κοπάνας-890817

Σε μια λαμπερή γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου και της κεντρικής πλατείας στις Μικροθήβες, παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος δημοτικών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Νίκου Σταφυλοπάτη.

Ο Αργύρης Κοπάνας στον χαιρετισμό του συνεχάρη το τοπικό συμβούλιο και τον πρόεδρο Νίκο Σταφυλοπάτη «για την υπέροχη αυτή βραδιά, που είναι γεμάτη λάμψη, φως, μουσική, χρώματα, εκπλήξεις».

Ο κ. Κοπάνας συνέχισε λέγοντας «η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου δημιουργεί ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς, αισιοδοξίας. Όλοι μας έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε την χαρά των Χριστουγέννων. Χαίρομαι γιατί αυτές τις όμορφες στιγμές τις μοιραζόμαστε μαζί. Χαίρομαι και σας ευχαριστώ γιατί κάθε φορά, που βρίσκομαι στο χωριό αισθάνομαι την ζεστασιά του και την ζεστασιά σας. Εύχομαι οι Μικροθήβες να είναι πάντα φωτεινές και πρωτοπόρες σε εκδηλώσεις, δράσεις και ωραίες πρωτοβουλίες».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος συνεχάρη και την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου, Αγαθή Τιμπλαλέξη «για την δραστηριότητα του συλλόγου» και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Βόλου θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Τοπική Κοινότητα και τον σύλλογο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου