ΑΛΜΥΡΟΣ

Η συνεργασία ΜΑΖΙ στον δήμο Αλμυρού

η-συνεργασία-μαζι-στον-δήμο-αλμυρού-889314

Επίσημη επίσκεψη στον δήμο Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπεία στελεχών της συνεργασίας ΜΑΖΙ.

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος συναντήθηκε και συζήτησε εκτενώς με τους κ.κ.. Θράσο Φωτεινό, προεδρεύοντα Πράσινης Αριστεράς, Σταύρο Καράμπελα, πρόεδρο Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου, Παντελή Μαστρογιάννη, Δημήτρη Αναστασάκη και Μάνο Αρκά- Κολέτσο, στελέχη της συνεργασίας ΜΑΖΙ.

Όπως ενημερώνουν οι εκπρόσωποι της συλλογικής πολιτικής κίνησης «η ανάγκη αυτονομίας και ανεξαρτησίας της Αυτοδιοίκησης, η οικονομική της αυτοτέλεια, η ανάγκη ουσιαστικής μεταρρύθμισης, η απλή αναλογική και πως θα μπορούσε να εφαρμοστεί πραγματικά, η συμμετοχή των πολιτών και ο τρόπος λήψης των αποφάσεων (μέσω ή μετά από διαβούλευση), ο διαχωρισμός αρμοδιοτήτων και η σύνδεσή τους με τους απαραίτητους πόρους κ.α..

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος με τη σειρά του αναφέρθηκε στα θέματα του δήμου, υπογραμμίζοντας επίσης την ανάγκη πλήρους αξιοποίησης του Αεροδρομίου στο πλαίσιο των συνδυασμένων μεταφορών (σύνδεση αεροδρομίου, λιμανιού Βόλου και Αλμυρού της ΒΙΠΕ Αλμυρού και ΒΙΠΕ Βόλου, σιδηροδρόμων και εθνικών δικτύων), κ.λ.π..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου