ΑΛΜΥΡΟΣ

Θανάτωσαν άλλα τέσσερα αδέσποτα στον Αλμυρό

θανάτωσαν-άλλα-τέσσερα-αδέσποτα-στον-816863

Νέο κρούσμα και μάλιστα μαζικό θανάτωσης αδέσποτων ζώων στον Αλμυρό. Χθες οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίες πίσω από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού βρήκαν αποτροπιασμένοι τέσσερα νεκρά ζώα από φόλες.

Τα αδέσποτα ήταν όλα νεκρά και κανένας από τους κατοίκους που όλο το προηγούμενο διάστημα τα φρόντιζαν και τα σίτιζαν δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό για να τα σώσει γιατί ήταν ήδη αργά.

Επρόκειτο για τρία κουτάβια αδερφάκια και ένα μεγαλύτερο ζώο. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν εξοργισμένοι το περιστατικό στο Φιλοζωικό Σύλλογο Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία».

«Δυστυχώς, το φαινόμενο με τις θανατώσεις ζώων συνεχίζεται. Το συγκεκριμένο ήταν μαζικό. Ολα τα σκυλιά βρέθηκαν στο ίδιο σημείο» είπε η πρόεδρος Αθηνά Υφαντή.

Επιπλέον η ίδια ενημερώθηκε χθες και για τη θανάτωση επίσης από φόλα και ενός δεσποζόμενου ζώου. «Επρόκειτο για ένα σκυλί το οποίο πρόσεχε η κάτοχός του και δεν έβγαινε από το σπίτι παρά για λίγη ώρα. Δυστυχώς η κυρία το βρήκε να ψυχορραγεί και αν και το μετέφερε στον κτηνίατρο δεν κατάφερε να το σώσει» συμπλήρωσε η ίδια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου