ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναφορά Χρ. Μπουκώρου για προβλήματα του Αλμυρού

αναφορά-χρ-μπουκώρου-για-προβλήματα-τ-811984

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει ότι η χρηματοδότηση των έργων που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και αφορούν σε αναπλάσεις και έργα αγροτικής οδοποιίας καθυστερεί, με αποτέλεσμα αρκετοί εκ των αναδόχων να μη μπορούν να ολοκληρώσουν τα αναληφθέντα έργα. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη χρηματοδότηση έχουν ως αποτέλεσμα να παρακωλύονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσής τους.

Επιπροσθέτως, μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στον έλεγχο νομιμότητας των εγκριτικών αποφάσεων που λαμβάνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, λόγω έλλειψης προσωπικού. Ως εκ τούτου, σημειώνονται καθυστερήσεις και στην υλοποίηση έργων που άπτονται της καθημερινότητας του Δήμου.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι τα αρμόδια υπουργεία οφείλουν να εξετάσουν τα προβλήματα που τους επισημαίνει ο Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας και να επιληφθούν άμεσα των ζητημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου