ΑΛΜΥΡΟΣ

Αφαντοι οι ληστές των Κοκκωτών

αφαντοι-οι-ληστές-των-κοκκωτών-781114

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης εισέβαλαν στο σπίτι 63χρονου κτηνοτρόφου στους Κοκκωτούς Αλμυρού και τον εγκατέλειψαν δεμένο και τραυματισμένο, αφού άρπαξαν χρήματα και τρόφιμα, συνεχίζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι τρεις δράστες πέρασαν στο σπίτι του 63χρονου κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες. Τον έδεσαν και τον φίμωσαν με λωρίδες σεντονιού και τον κλείδωσαν στο σπίτι του, ενώ έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, ώστε να μην μπορέσει να έχει καμία επικοινωνία μέχρι να απομακρυνθούν.

Αρχικά οι ληστές αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια, δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με ολοπρόσωπες κουκούλες, εισήλθαν σε παρακείμενο της οικίας δωμάτιο όπου κοιμόταν ο 63χρονος και τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι του, δεσμεύοντάς τον και φιμώνοντάς τον με λωρίδες σεντονιού.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους του δωματίου, αφαίρεσαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν, κόβοντας προηγουμένως το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου