ΑΛΜΥΡΟΣ

Επίσκεψη στους Μύλους Λούλη

επίσκεψη-στους-μύλους-λούλη-72579

Από τους μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο «Μύλοι Λούλη» στο πλαίσιο των μαθημάτων της Οικιακής Οικονομίας και της Τεχνολογίας, πραγματοποίησαν οι μαθητές της β’ τάξης του Γυμνασίου Ευξεινούπολης για να γνωρίσουν μια δευτερογενή επιχείρηση και τη διαδικασία της παραγωγής.

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο διευθυντής του εργοστασίου κ. Κοζανίτης. Στην αίθουσα ενημέρωσης οι μαθητές γνώρισαν την ιστορία του εργοστασίου αλλά και την πορεία της εξέλιξής του. Μεταξύ των άλλων ενημερώθηκαν για το προσωπικό που απασχολείται στην επιχείρηση και τις ειδικότητές τους, για τους μετόχους του εργοστασίου, για την προμήθεια και τους τρόπους μεταφοράς της πρώτης ύλης, για την ποσότητα παραγωγής και τις εξαγωγές, για την ανανέωση και εξέλιξη του μηχανολογικού εξοπλισμού, για την φιλικότητα στο περιβάλλον και τη μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης, τα μηδενικά απόβλητα, για την κοινωνική πολιτική της εταιρείας τους και τη βοήθεια που προσφέρουν σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τους έξι ορόφους του εργοστασίου και ξεναγήθηκαν από τον διευθυντή κ. Κοζανίτη, είδαν όλη τη γραμμή παραγωγής και τη γραμμή συσκευασίας αλεύρων. Σε όλους έκανε εντύπωση η καθαριότητα και η τάξη που υπάρχει σε αυτό το εργοστάσιο, ένα καταπληκτικό εργοστάσιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ηταν πραγματικά μια σημαντική εμπειρία για τους μαθητές, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Κοζανίτη για την ξενάγηση αλλά και τον κ. Λούλη για το κέρασμα και τα δώρα που τους πρόσφερε η εταιρεία.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες Σταυραντώνη Μαρία, Καραπτσιά Αθανασία, Καραγιαννοπούλου Μαρία και Μπογδανίδου Ανθή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου