ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκδηλώσεις στο Ενετικό Κάστρο Πτελεού

εκδηλώσεις-στο-ενετικό-κάστρο-πτελεο-720154

Από την ΑΙΟΛΙΣ για την προβολή και ανάπτυξή του

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι -με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή». Μια παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Gazarte στην Αθήνα και στο μέγαρο μουσικής.

Κάποιοι λένε ότι τα τραγούδια σε «ταξιδεύουν» μέσα από τους στίχους τους, δημιουργώντας εικόνες μαγικές, ικανές να σε παρασύρουν σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η καλή μουσική μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση της στιγμής.

Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από την… μουσική και μόνο αυτή! Μόνο εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητα από τις νότες. Αρκεί τη μουσική να συνοδεύει η θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο! Όπως εκείνο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που μιλά για «Το Αστέρι και την Ευχή» και αφηγείται στον κόσμο μουσικές ιστορίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου με φόντο το ΚΑΣΤΡΟ και το γαλάζιο της θάλασσας, η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «To αστέρι κι η ευχή» στο λόφο του Ενετικού Κάστρου.

Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολί με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο(και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου