ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοβαρός τραυματισμός 42χρονου στον κόμβο Αλμυρού

σοβαρός-τραυματισμός-42χρονου-στον-κόμ-698305

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό δικυκλιστή συνέβη χθες στον Αλμυρό. Στις 2 το μεσημέρι 42χρονος Αλβανός βρισκόταν σε παράδρομο τη ΠΑΘΕ στο ύψος του κόμβου Αλμυρού στο οδόστρωμα τραυματισμένος. Διερχόμενοι οδηγοί καλούσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Αμεσα στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ωστοσο, ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένος και επειδή η απογευματινή βάρδια δεν έχει οδηγό λόγω των προβλημάτων με το προσωπικό, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Από τους γιατρούς κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη ΜΕΘ και το απόγευμα επρόκειτο να γίνει διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ο δικυκλιστής, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται, προφανώς λόγω έλλειψης προσοχής, να έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και να ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Ο 42χρονος δυστυχώς δεν φορούσε το προστατευτικό του κράνος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου