ΑΛΜΥΡΟΣ

Απεβίωσε συνταξιούχος του Κέντρου Υγείας Αλμυρού

απεβίωσε-συνταξιούχος-του-κέντρου-υγ-647705

Εφυγε χθες από τη ζωή ο 67χρονος Αλμυριώτης Γεώργιος Βλαχονάτσιος, συνταξιούχος εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε το πρωί στο σπίτι του, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη, διότι ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του γιατρού Μιχάλη Μεϊκόπουλου στο FB.

«Εφυγε από τη ζωή νέος, ο Γιώργος με το χαμόγελο, της παρέας γεμάτος εμπειρίες από τη ζωή. Από οικογένεια φτωχή του Αλμυρού, εργάσθηκε με αυταπάρνηση και ζήλο στον τομέα της Υγείας, στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού από τα πρώτα χρόνια που άρχισε να λειτουργεί. Πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και στους πολίτες του Αλμυρού.

Και μετά τη συνταξιοδότησή του εκτός από την κοινωνική προσφορά του, στάθηκε δίπλα στην οικογένειά του, τόσο στη γυναίκα του, όσο και στο εγγόνι του που υπεραγαπούσε. Πάντα κοινωνικός, η παρέα του ήταν ευχάριστη και οι συζητήσεις μαζί του αποτελούσαν ιστορικά δεδομένα για την πορεία της περιοχής μας και τους κοινωνικούς, πολιτικούς αγώνες για δημοκρατία και δικαιοσύνη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό Παράδεισο Γιώργο Βλαχονάτσιο».

Επισημαίνεται ότι ο 67χρονος εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για πολλά χρόνια ως ηλεκτρολόγος.

Συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στην τελευταία κατοικία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού στις 10.30 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου