ΑΛΜΥΡΟΣ

Υπό το κράτος πανικού «ψεύδεται» η Δημοτική Αρχή Αλμυρού

υπό-το-κράτος-πανικού-ψεύδεται-η-δημ-5956

Απαντά ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης, Νίκος Τσανής

Σε ψεύδη καταγγέλλει ότι «καταφεύγει ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, προκειμένου να δικαιολογήσει τις ενέργειες δέσμευσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΑΛ και δημοτών μετά τη γενική κατακραυγή», ο επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Αλμυρού, Νίκος Τσανής.

Αναλυτικά με ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Σε ψεύδη καταφεύγει ο δήμαρχος Αλμυρού προκειμένου να δικαιολογήσει τις ενέργειες δέσμευσης λογαριασμών της ΔΕΥΑΑΛ και δημοτών μετά τη γενική κατακραυγή.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στον Τύπο, αναφέρει: «τι εννοούσε ο επικεφαλής της Ε.Δ.Κ. Νίκος Τσανής όταν έλεγε στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΛ πάρτε κεφάλια σε όσους χρωστούν;».

Πρόκειται για ασύστολο ψεύδος. Αν και ο ίδιος ποτέ δεν έχει παραστεί σε Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΛ, ως δήμαρχος οφείλει να γνωρίζει ότι η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» αξιοποιώντας τη συμμετοχή της στο Δ.Σ. της επιχείρησης προς όφελος των δημοτών, έχει προτείνει: Δημιουργία δομής αλληλεγγύης για τους ανήμπορους οικονομικά, διακανονισμό των χρεών των καταναλωτών, σχέδιο ανάκλησης – διόρθωσης των αδίκως φουσκωμένων λογαριασμών, προτάσεις τις οποίες και υιοθέτησε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΛ.

Δυστυχώς, ο δήμαρχος Αλμυρού μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, οδηγεί σε διάλυση τη ΔΕΥΑΑΛ και καταφεύγει σε ακραίες αντιλαϊκές ενέργειες, όπως η δέσμευση λογαριασμών, χωρίς να έχει πάρει προηγουμένως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Απευθύνω δημόσια πρόσκληση προς τον δήμαρχο να συναισθανθεί τον ρόλο του, γιατί δεν υπάρχουν άλλοθι (ούτε καν κατασκευασμένα) για την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί, η οποία οδηγεί τον δήμο στην οπισθοδρόμηση και τη διάλυση» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου