ΑΛΜΥΡΟΣ

Ευκαιρία στην αγορά εργασίας για 60 άτομα από τον Αλμυρό

ευκαιρία-στην-αγορά-εργασίας-για-60-άτομ-580974

Μέσω προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«Χτύπημα» στην ανεργία στην περιοχή του Αλμυρού, επιχειρεί να δώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του προγράμματος «Καινοτομικές Δράσεις Ανάπτυξης και Απασχόλησης στο Δήμου Αλμυρού». Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αλμυρός – Ανάπτυξη» και χρηματοδοτείται από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πόρους.

Μέσα από το πρόγραμμα αναμένεται να ωφεληθούν 60 άτομα, είτε είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, είτε νέοι επιστήμονες υπό προϋποθέσεις είτε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ για το 2011.

Οι παρεμβάσεις του Σχεδίου Δράσης για τους 60 συνολικά ωφελούμενους αφορούν σε συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελουμένων με στόχο την κοινωνική ένταξη και την προώθηση στην απασχόληση, επιδοτούμενη επαγγελματική κατάρτιση, απασχόληση σε τουριστικές και αγροτικές δραστηριότητες και άλλες συναφείς εργασίες και εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων για την ίδρυση ατομικών και κοινωνικών επιχειρήσεων. Συντονιστής Εταίρος θα είναι η Αναπτυξιακή Όθρυος Ανώνυμη Εταιρεία (ΟΘΡΥΣ Α.Ε.) Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ.

Η Υποβολή των Αιτήσεων θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο ΚΕΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, Πλατεία Ευξεινούπολης, Αλμυρός, Τηλ.: 24220-26529.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου