ΑΛΜΥΡΟΣ

«Let΄s do it Greece» λέει ο Δήμος Αλμυρού

let΄s-do-it-greece-λέει-ο-δήμος-αλμυρού-568355

Αιτήσεις για συμμετοχή στη δράση «Let’s do it Greece» δέχεται η δημοτική αρχή Αλμυρού, η οποία συμμετέχει στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, που πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο στις 7 Απριλίου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Την Κυριακή 7 Απριλίου ο Δήμος Αλμυρού θα συντονιστεί με κάθε γωνιά της Ελλάδας για να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και θα πραγματοποιήσει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν στον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών και των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.

Επισημαίνεται ότι όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία δημάρχου (κ. Νικολέττα Δήμου), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2422350204 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου