ΑΛΜΥΡΟΣ

Αυτοψία Δωροθέας Κολυνδρίνη σε εργασίες ασφαλτικών στον Δήμο Αλμυρού

αυτοψία-δωροθέας-κολυνδρίνη-σε-εργασ-528994

Αυτοψία σε εργασίες ασφαλτικών στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Δήμο Αλμυρού», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 2-5-2019, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας κ. Χουβαρδά και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ανθότοπου και Νεράιδας, η κ. Κολυνδρίνη διαπίστωσε την πρόοδο των ασφαλτικών έργων σε μήκος τετρακοσίων (400) μέτρων στην Επαρχιακή Οδό Νεράιδας –Ανθότοπου. Οι συγκεκριμένες εργασίες είναι σε συνέχεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής οδού Αργιλοχώρι – Μπέικα, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (στηθαία) στην εν λόγω οδό.

Αμέσως μετά την επίβλεψη των ασφαλτικών εργασιών, η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε τον Ανθότοπο, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, στο πλαίσιο των τακτικών της επισκέψεων σε Δημοτικά Διαμερίσματα και Κοινότητες του Νομού, ακούγοντας και καταγράφοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους, η κ. Κολυνδρίνη έκανε έναν απολογισμό όλων των προηγούμενων χρόνων της νυν Περιφερειακής Αρχής, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στη Μαγνησία και τα νησιά των Σποράδων υλοποιήθηκαν 517 έργα, συνολικού προϋπολογισμού 650εκ. ευρώ, συν το έργο της Κάρλας, το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στα Βαλκάνια, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, φορείς όπως το Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο, Συλλόγους, Δήμους, Τοπικά Συμβούλια, Υπηρεσίες και πολίτες.

Οπως δήλωσε η κ. Κολυνδρίνη, «Από την αρχή της θητείας μας μέχρι και σήμερα είμαστε δίπλα στους πολίτες. Θέλουμε και επιδιώκουμε τις συνεργασίες με όλους. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε, κάτι που είναι εμφανέστατο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ακούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, τις ιεραρχούμε, τις εντάσσουμε για χρηματοδότηση και τις υλοποιούμε παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το τέρας της γραφειοκρατίας. Παραδίδουμε τα έργα προς χρήση των πολιτών και για αυτό πιέζουμε καθημερινά για την άμεση παράδοση των έργων που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των κατοίκων του Νομού μας».

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Στο μεταξύ επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες, πραγματοποίησε την Πέμπτη 2-5-2019 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο πλαίσιο των τακτικών της επαφών και συναντήσεων με Δ/ντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε αρχικά την Α΄ και Β΄ ΔΟΥ Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή κ. Αποστολάκο και τους Προϊσταμένους Τμημάτων, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία των υπαλλήλων. Ακολούθως επισκέφθηκε το Δασαρχείο Βόλου και τη Δ/νση Δασών, όπου συναντήθηκε με την Δασάρχη κ. Δημητρακοπούλου και τον Δ/ντή της Δ/νσης Δασών κ. Πινακά, αλλά και το προσωπικό των συγκεκριμένων Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες, με την έλλειψη προσωπικού να είναι το κυρίαρχο θέμα. Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε εν συντομία και επιγραμματικά στο έργο της Περιφερειακής Αρχής όλα τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στους πολίτες, έχοντας αγαστή συνεργασία με όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους, τα Τοπικά Συμβούλια, τους φορείς και τους πολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου