ΑΛΜΥΡΟΣ

Μετακινούνται στο Βόλο από Αλμυρό για χαρτόσημο 2 ευρώ…

μετακινούνται-στο-βόλο-από-αλμυρό-για-520590

Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για την ταλαιπωρία πολιτών από το ΚΕΠ Αλμυρού

Σε διαμαρτυρία προς το δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη προχώρησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, μετά από παράπονα δημοτών του Αλμυρού, τις τελευταίες ημέρες ότι από το ΚΕΠ της περιοχής τους δεν χορηγούνται χαρτόσημα ΤΑΧΔΙΚ.

Για να αγοράσουν ένα χαρτόσημο αξίας 2 ή 3 ευρώ, οι δημότες Αλμυρού αναγκάζονται να μετακινηθούν μέχρι το Βόλο, να υποστούν ταλαιπωρία και να επωμιστούν το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας τους προς τον Δ. Εσερίδη, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης και ο γραμματέας Βασίλης Μπακαλιάνος αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες γίναμε δέκτες παραπόνων δημοτών του Αλμυρού για τη μη χορήγηση χαρτοσήμων ΤΑΧΔΙΚ από το ΚΕΠ Αλμυρού. Αυτό έχει ως συνέπεια να αναγκάζονται για την αγορά ενός χαρτοσήμου των δύο ή τριών ευρώ να μετακινούνται στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου προκειμένου να το προμηθευτούν από τον Σύλλογό μας, υφιστάμενοι ταλαιπωρία, δαπανώντας χρήματα και χάνοντας ώρες εργασίας.

Επειδή θεωρούμε, όπως πιστεύουμε κι εσείς, την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του πρώτιστο μέλημά μας, παρακαλούμε να δώσετε εντολή για τη συνέχιση της χορήγησης χαρτοσήμων ΤΑΧΔΙΚ από το ΚΕΠ Αλμυρού και για την αναζήτηση ευθυνών για την ταλαιπωρία που υφίστανται δημότες σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου