ΑΛΜΥΡΟΣ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας & περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού»

προχωρούν-οι-διαδικασίες-για-την-βιο-497210

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2014 η συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού, στην οποία αποφασίστηκε η «Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας & περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού».

Εισηγούμενος ο Πρόεδρος κ. Ευαγ. Χατζηκυριάκος το θέμα, εξέθεσε τα κατωτέρω:
“Στις 17-12-2013 και στα Γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, διενεργήθηκε, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας & περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού», προϋπολογισμού δαπάνης (4.250.000,00) €», βάσει της αριθ. 24397/787/25-11-2013 Διακήρυξη του
Δήμου μας. Σύμφωνα με το πρακτικό της εν λόγω επιτροπής, το οποίο θέτω υπόψη σας, στην δημοπρασία έλαβαν μέρος έντεκα (11) ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που καταγράφονται κατά σειρά προσέλευσης στον πίνακα του εν λόγω πρακτικού.
Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών, τις προϋποθέσεις συμμετοχής πληρούσαν και οι έντεκα (11)ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω πρακτικό της επιτροπής, προσωρινός μειοδότης στον εν λόγω διαγωνισμό αναδείχθηκε η εργοληπτική επιχείρηση ΘΕΚΑΤ Α.Τ.Ε., με μέση έκπτωση (43,42%).
Όπως προκύπτει από τον φάκελο του έργου, ενστάσεις κατά του αποτελέσματος του διαγωνισμού, στο νόμιμο χρονικό διάστημα, δεν υποβλήθηκαν”.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής ότι, τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού ορίστηκαν με την αριθ. 180/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Κατόπιν των ανωτέρω κάλεσε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να αποφασίσουν για την έγκριση η μη του εν λόγω πρακτικού, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκτέλεσης του έργου.

Η Οικονομική Επιτροπή, μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη της τις διατάξεις του άρθρο 72 του Νόμου 3852/2010, το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού του εν λόγω έργου, καθώς και την εισήγηση του Προέδρου αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει το από 17-12-2013 Πρακτικό της Επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Βιοκλιματική αναβάθμιση πλατείας & περιμετρικών οδών κέντρου Αλμυρού», προϋπολογισμού δαπάνης (4.250.000,00) €, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ» και ανακηρύσσει προσωρινό μειοδότη του έργου την εργοληπτική επιχείρηση ΘΕΚΑΤ Α.Τ.Ε., η
οποία προσέφερε μέση έκπτωση (43,42%), το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.Εξουσιοδοτείται ο ήμαρχος για τις παραπέρα ενέργειες.

almyrosinfo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου