ΑΛΜΥΡΟΣ

Συγχαρητήρια του Δημ. Εσερίδη στους επιτυχόντες των πανελληνίων

συγχαρητήρια-του-δημ-εσερίδη-στους-επ-453072

«Μπράβο» και στους μαθητές που δεν πέρασαν αν και προσπάθησαν σκληρά

Τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι μέσα από σκληρό αγώνα κατάφεραν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πανελλήνιες εκφράζει ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος σημειώνει ότι «οι προσπάθειες που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα απέδωσαν καρπούς και θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί το ξεκίνημα για να βιώσετε νέες εμπειρίες και να αποκομίσετε πολλές γνώσεις. Ενας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας γεμάτος ευκαιρίες και καινούργια πράγματα.

Στην επιτυχία σας αυτή συνέβαλλαν σημαντικά με τον τρόπο τους τόσο οι γονείς σας όσο και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό σας και σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα» προσθέτει.

Ο κ. Εσερίδης λέει ένα μεγάλο μπράβο και στους μαθητές οι οποία παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν τους στόχους τους οποίους είχαν βάλει.

«Η μη επίτευξη των στόχων σας δε πρέπει όμως να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας» καταλήγει ο δήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου